NYX Cosmetics

NYX Cosmetics Studio Finishing Powder viimeistelypuuteri

Tämä viimeistelypuuteri sisältää mineraalisilicaa ja se on täydellinen meikkivoiteen kiinnittämiseen tai käytettäväksi sellaisenaan ilman meikkivoidetta. Heleä valkoinen puuteri on neutraali ja sopii kaikille ihon sävyille.

Hinta 11,90 €
Määrä: kpl

pretty.fi on aidosti suomalainen verkkokauppa

  • käsittelemme ja lähetämme tilauksesi nopeasti 
  • voit maksaa ostokset turvallisesti heti, laskulla tai erissä
  • ostoksillasi on 14 päivän palautusoikeus
  • nopeimmillaan tilauksesi on perillä jo seuraavana päivänä
  • toimituskulut alkaen 1,90 € - kirjelähetyksenä kotiosoitteeseesi

Varasta huomio uudella viimeistelypuuterilla joka on valmistettu 100 % mineraaleista. Piilottaa ihon epätäydellisyydet ja pitää ihon kiillon kurissa koko päivän. Kiinnittää meikkisi pitävästi - käytä meikkipohjan päällä tai puhtaalla iholla. Saat luonnollisena hehkuvan ihon joka pysyy mattapintaisena koko päivän. Väritön koostumus sopii kaikille ihotyypeille ja -sävyille.
Levitä kevyesti kasvojen iholle puuteri- tai kabukisiveltimellä. Sisältää 6 g. 

Silica, Propylparaben, Methylparaben
Arvostele tämä tuote

02.04.2017 - Iris

Itselläni on rasvainen iho eikä MIKÄÄN tuote ennen ole saanut ihoani koko päiväksi mataksi niin kuin tämä puuteri! Niiin onnellinen tästä löydöstä

27.11.2016 - hulluhamstraaja

Kiinnittää meikin koko päiväksi ja sopii myös hyvin bakingiin :-) jos joku miinus pitää sanoa niin pöllyää älyttömästi, mutta eioo ainakaan omaa käyttöö haitannut!

18.08.2016 - MeikkiBeibi

Super hienojakoinen NYX HD Studio Finishing powder- puuteri luo ihanan vaalean ja tasaisen hehkun iholle, sekä viimeistelee meikkipohjan. HD Powder ei sovi ”rasvaisen” hehkua tuovan meikkivoiteen päälle, sillä se saa sen laikuttumaan, eli käytä tuotetta vain normaali- ja mattapintaisten meikkivoiteiden päälle. HD Powder on live tapahtumien ja kuvauspäivien paras ystävä, mutta salamavalokuvaukseen se ei käy. Itse rakastan puuteroida silmänaluseni tällä peitevoiteen jälkeen, sillä tämä valkoinen puuteri ei tuo vaalealle iholle mitään väriä vaan sitoo peitevoiteen paikalleen. Levitä mahdollisimman isolla pullealla puuterisiveltimellä, jotta tuote levittyy kauniisti ja heleästi kasvoille.