NYX Cosmetics

NYX Cosmetics Matte Finish Setting Spray kiinnityssuihke

Mattapintaisen, kestävän meikin salaisuus.
Hinta 9,90 €
Määrä: kpl

pretty.fi on aidosti suomalainen verkkokauppa

  • käsittelemme ja lähetämme tilauksesi nopeasti 
  • voit maksaa ostokset turvallisesti heti, laskulla tai erissä
  • ostoksillasi on 14 päivän palautusoikeus
  • nopeimmillaan tilauksesi on perillä jo seuraavana päivänä
  • toimituskulut alkaen 1,90 € - kirjelähetyksenä kotiosoitteeseesi

Kevyt, vesipohjainen suihke kiinnittää meikkisi ja suojaa sitä lämpötilanvaihteluilta, hikoilulta ja kosteudelta sekä ilmansaasteilta. Ihosi näyttää virheettömältä ilman jatkuvaa meikin korjailua. Sisältää 30 ml. Väritön, hieman mattamainen lopputulos.

Käyttö: suihkuta valmiin meikin päälle n. 30 cm etäisyydeltä, silmät suljettuna. Tarvittaessa taputtele kevyesti kasvopyyhkeellä ylimääräinen neste pois ja anna kuivua.

Suihkeiden idea on kiinnittää meikki ja antaa sille suojaa kosteutta ja hikoilua vastaan. Suihkeilla saadaan myös meikkivoide ja puuteri sulautumaan yhteen tai poistamaan liiallista puuterisuutta meikkipohjasta. Puuterisen meikkipohjan päälle käytettynä saadaan välittömästi poistettua liiallinen puuterisuus meikkipohjasta.

Aqua, Butylene Glycol, AMP-Acrylates/Allyl Methacrylate Copolymer, Methylpropanediol, Phenoxyethanol / Ethylhexylglycerin, Biosaccharide Gum-2, Disodium EDTA.
Arvostele tämä tuote

18.08.2016 - MeikkiBeibi

NYX Matte Finishing spray on nimensä mukaan meikinkiinnityssuihke joka luo pitkäkestoisen mattapintaisen meikkipohjan. Olen kokeillut tätä suihketta sekä itselleni sekä muille, ja lopputulos on aina sama, se kestää niin hyvin, jopa tanssimisen yön pikkutunneille asti – ja selviää stressaavankin koulupäivän freesinä! Suihkeessa on alkoholi/salisyyli tuotteiden tuoksu, joka kyllä häviää iholta heti. Jokainen meikkikokoelma tarvitsee yhden pitkän keston antavan meikinkiinnityssuihkeen. Suosittelen tätä.