Luomivärit ja -paletit

Luomiväri on silmämeikkisi näkyvin ja helpoimmin tilanteen mukaan muokattava osa-alue. Hillitty mattasävy tai kevyt helmiäishohdeväri sopii aina arkeen, juhlissa voi iloitella räiskyvillä neonväreillä tai huikeilla glitterväreillä. pretty.fi -valikoimasta löydät upeita vaihtoehtoja yksittäisistä luomiväreistä ja useiden kymmenien värisävyjen paleteista, makusi ja rahatilanteesi mukaan valittavaksi.

Luomivärien sävymaailma vaihtelee vuodenaikojen myötä, samoin myös värien sisältämän helmiäishohteen ja glitterin määrä. Olemme panostaneet erityisesti luomiväripalettien valikoimaan - voit hankkia kerralla useita värisävyjä joilla toteutat loputtoman määrän lookeja. Muista että silmämeikin onnistumiseen ja kestävyyteen vaikuttaa myös huolellinen pohjustus sekä käytettävät siveltimet. Kaiken tarvittavan voit hankkia kerralla pretty.fi:sta!

Keräätkö mieluummin yksittäisiä luomivärinappeja vai arvostatko palettien värisävyjen yhteensopivuutta - pretty.fi:ssa on mistä valita: NYX Cosmetics, Sleek MakeUP, Blush Professional, IsaDora, essence ja L'Oréal Paris ovat suosituimpia luomivärimerkkejämme joista löytyy aina sesonkiin, tilanteeseen ja budjettiisi sopiva vaihtoehto.

Tarkastele muodossa Ruudukko Luettelo

Nimikkeet 136/314

Sivu
/ sivu
Nousevaan järjestykseen
 1. Sleek MakeUP See You At Midnight Eye & Cheek Palette luomiväri, poskipuna
  Sleek MakeUP See You At Midnight Eye & Cheek Palett..
  Erikoishinta 11,83 € Normaalihinta 16,90 €
 2. Sleek MakeUP Dancing Til Dusk Eye & Cheek Palette luomiväri, poskipuna
  Sleek MakeUP Dancing Til Dusk Eye & Cheek Palette l..
  Erikoishinta 11,83 € Normaalihinta 16,90 €
 3. Sleek MakeUP A Midsummer´s Dream Eye & Cheek Palette luomiväri, poskipuna
  Sleek MakeUP A Midsummer´s Dream Eye & Cheek Palett..
  Erikoishinta 11,83 € Normaalihinta 16,90 €
Tarkastele muodossa Ruudukko Luettelo

Nimikkeet 136/314

Sivu
/ sivu
Nousevaan järjestykseen
Top