Kulmakynät ja -värit

Upeat kulmakarvat ovat kasvojesi kruunu joka viimeistelee virheettömän lookisi. Oikean mittaisiksi muotoillut kulmien kaaret ovat kauniisti kaartuvat, yhtenäisen sävyiset ja reunoiltaan tasaiset. pretty.fi -valikoimasta löydät kymmeniä tuotteita kulmien käsittelyyn, makusi ja rahatilanteesi mukaan valittavaksi.

Ensimmäinen askel on kulmakarvojen trimmaaminen esimerkiksi pinsettejä tai kulmakarvaveistä käyttäen. Kulmien sävyttämiseen ja kulmakarvoissa mahdollisesti olevien aukkojen täyttämiseen voit käyttää kulmakynää, puuterimaista kulmaväripalettia tai geelimäistä kulmakarvaväriä joka myös kiinnittää kulmakarvat haluamaasi muotoon. Monesta kynästä ja paletista löytyy myös vaha joka on tarkoitettu kulmien muotoiluun. Myös kulmatuotteista on saatavilla vedenkestäviä vaihtoehtoja. Helppoutta arvostaville on tarjolla kulmakarvasapluunoja joilla piirrät helposti identtiset kulmien kaaret eri malleissa.

Riippumatta siitä pidätkö enemmän kulmakynästä, -paletista vai -geelistä - pretty.fi:ssa on mistä valita: NYX Cosmetics, Beauty UK, IsaDora, essence ja L' Oréal Paris ovat suosituimpia kulmatuotemerkkejämme joista jokaiselle löytyy varmasti sopiva kulmakynä tai -väri.

Kulmavärisävyjä on saatavilla vaaleasta pikimustaan, kulmaväripaletin eri sävyillä voit kokeilla miten tavallista tummemmat tai vaaleammat kulmat muuttavat lookiasi.

Tarkastele muodossa Ruudukko Luettelo

Nimikkeet 136/186

Sivu
/ sivu
Nousevaan järjestykseen
  1. Sleek MakeUP Brow Kit Medium kulmaväripaletti
    Sleek MakeUP Brow Kit Medium kulmaväripaletti
    Erikoishinta 9,73 € Normaalihinta 13,90 €
  2. Sleek MakeUP Brow Kit Extra Dark kulmaväripaletti
    Sleek MakeUP Brow Kit Extra Dark kulmaväripaletti..
    Erikoishinta 9,73 € Normaalihinta 13,90 €
Tarkastele muodossa Ruudukko Luettelo

Nimikkeet 136/186

Sivu
/ sivu
Nousevaan järjestykseen
Top