Rajauskynät ja -värit

Silmänrajaus on ripsivärin ja huulipunan ohella olennaisin osa päivittäistä kauneudenhoitoa. Eyelinerilla korostat silmiäsi, saat silmäsi näyttämään suuremmilta sekä teet katseestasi intensiivisemmän. pretty.fi -valikoimasta löydät kymmeniä vaihtoehtoja, makusi ja rahatilanteesi mukaan valittavaksi.

Silmänrajaustuotteet voi jakaa karkeasti rajauskyniin ja rajausväreihin. Tavallisimmat rajauskynät ovat teroitettavia, perinteisiä kajalkyniä tai nestemäistä väriä sisältäviä rajaustusseja. Voit myös valita nestemäisen, geelimäisen tai vaahtomaisen rajausvärin joka levitetään tuotteen omalla applikaattorilla tai erityisellä rajaussiveltimellä. Toteuta ohut, herkkä rajaus tai piirrä dramaattiset kissansilmät joissa on leveä, silmän ulkopuolelle ulottuva rajaus.

Valitse kynä, nestemäinen tai vaikka vedenkestävä rajausväri - pretty.fi:ssa on mistä valita: NYX Professional Makeup, Maybelline, IsaDora, Rimmel, essence ja L' Oréal Paris ovat suosituimpia merkkejämme joista jokaiselle löytyy sopiva silmänrajauskynä tai -väri.

Vaikka musta on aina muotia myös rajausväreissä löytyy valikoimastamme myös muita värisävyjä.

Tarkastele muodossa Ruudukko Luettelo

Nimikkeet 136/72

Sivu
/ sivu
Laskevaan järjestykseen
  1. essence kajal pencil teddy silmänrajauskynä
    essence kajal pencil teddy silmänrajauskynä
    Erikoishinta 0,38 € Normaalihinta 1,25 €
  2. IsaDora Inliner Kajal Satin White silmänrajauskynä
    IsaDora Inliner Kajal Satin White silmänrajauskynä
    Erikoishinta 3,15 € Normaalihinta 10,50 €
Tarkastele muodossa Ruudukko Luettelo

Nimikkeet 136/72

Sivu
/ sivu
Laskevaan järjestykseen
Top