Blogiyhteistyö
Sosiaalisen median sopimus
Social Media Agreement

Blogiyhteistyö

Hei bloggaaja! Oletko kiinnostunut yhteistyöstä pretty.fi:n kanssa? 

Etsimme yhteistyöbloggaajia testaamaan verkkokaupassamme myynnissä olevia tuotteita ja kertomaan niistä kokemuksia blogissaan. Yhteistyön tavoitteena on luoda sisältöä, jonka avulla lukijasi voivat saada arvokasta lisätietoa tuotteista, sillä verkkokaupassa tuotteita ei pääse kokeilemaan samalla tavalla kuin perinteisessä kaupassa. Tavoitteena on myös saada kävijöitä pretty.fi-verkkokauppaan, joten toteutamme yhteistyötä tuotetestausten lisäksi mahdollisesti myös erilaisten arvontojen, kilpailujen ja tarjousten sekä affiliate-markkinoinnin muodossa.

Tuoteyhteistyöltä edellytämme, että bloggaajan saadessa tuotteita testiin hän kokeilee niitä ja kertoo blogissaan kokemuksiaan tuotteista kohtuullisessa laajuudessa yhdessä sovitun aikataulun puitteissa sekä täyttää pretty.fi:n verkkosivuilla kyseisten tuotteiden tuotearvostelulomakkeet. Postauksessa tulee myös olla linkki pretty.fi-verkkokauppaan, jotta voimme seurata postauksesi kautta tulevaa liikennettä. Toiveenamme on myös, että voimme jakaa postausta sosiaalisen median kanavissamme sekä mahdollisesti linkittää sen kyseisen tuotteen yhteyteen verkkokauppaamme. Jakaessamme postausta omissa kanavissamme saa myös bloggaaja lisää liikennettä blogiinsa.

Emme pyri millään tavalla vaikuttamaan bloggaajan mielipiteisiin emmekä tapaan, jolla hän arvostelee tuotteet tai pyydä suosittelemaan tuotteita lukijoille. Luonnollisestikaan kaikki tuotteet eivät voi sopia kaikille, mutta arvostamme monipuolisia, kattavia ja rehellisiä tuotearvioita, joissa on otettu huomioon myös tuotteen hinta-laatusuhde sekä sopivuus myös muille kuin tuotetta testanneen henkilön ihotyypille tai -sävylle. Erilaiset tuotteen ominaisuuksia ja käyttöä sekä tuotteen käytöllä saatavaa lopputulosta demonstroivat tutoriaalit, swatchit ja kuvasarjat ovat erittäin tervetulleita. Postauksen yhteydessä on myös syytä mainita, että tuotteet on saatu yhteistyön puitteissa veloituksetta.

Toivomme yhteistyöblogeiltamme seuraavia edellytyksiä:

  • blogi on ollut toiminnassa vähintään vuoden
  • blogi päivittyy säännöllisesti vähintään viikoittain
  • blogissa vierailee viikoittain vähintään tuhat uniikkia kävijää
  • blogin aihepiiri liittyy ainakin osittain kauneuteen ja kosmetiikkaan

Mikäli useimmat näistä edellytyksistä toteutuvat ja olet kiinnostunut blogiyhteistyöstä kanssamme, ota rohkeasti yhteyttä! Käsittelemme kaikki yhteydenotot erikseen, joten hyvillä perusteluilla voimme myös joustaa kriteereistä. Valitettavasti emme voi hyväksyä kaikkia saamiamme yhteistyöehdotuksia, mutta hyvällä yhteistyöidealla moninkertaistat mahdollisuutesi päästä yhteistyöhön. Ilmoitamme kaikille ehdokkaille päätöksestä kohtuullisen ajan puitteissa.

Instagram- ja videoblogikanavien osalta teemme päätökset yhteistyöstä tapauskohtaisesti perustuen seuraajamääriin ja kanavan aiempaan sisältöön. 

Lähetä hakemus yhteistyöstä sähköpostiviestinä asiakaspalvelumme osoitteeseen aspa(a)pretty.fi

Emme maksa korvauksia yksittäisistä tuotetestauksista bloggaajille. Pitkäaikaisemmat yhteistyökuviot ja niistä mahdollisesti maksettavat korvaukset sovitaan erikseen. Tarjoamme myös mahdollisuutta mainostuloihin affiliate-markkinoinnin avulla - tästä saat lisätietoja yhteistyökumppanimme TradeTracker-affiliateverkon nettisivuilta.

--------------------------------------------------------------

Sosiaalisen median sopimus

Haluaisimme mielellämme jakaa kuvasi sosiaalisen median kanavissamme! Hyväksymällä nämä ehdot annat pretty.fi:lle luvan jakaa kyseessä olevan sisältösi sosiaalisessa mediassamme, mutta olet edelleen jakamasi sisällön omistaja. Kerromme aina jakaessamme muiden sisältöä, kenen julkaisemaa sisältö on alun perin.

Vastaamalla #kyllä hyväksyt nämä ehdot ja vakuutat, että

1. Olet vähintään 18-vuotias.

2. Omistat kaikki oikeudet jakamaasi sisältöön tai muuten omistat tarvittavat oikeudet tai luvat sisällön käyttöön ja jakamiseen.

3. Jakamasi sisältö ei ole millään tavalla lainvastaista tai loukkaavaa/asiatonta.

4. Annat täten lisenssin pretty.fi:lle käyttää, jakaa, muokata sekä julkaista omistamaasi ja jakamaasi sisältöä tai sen osia julkisesti kaikissa pretty.fi:n sosiaalisen median kanavissa sekä muilla digitaalisilla alustoilla (sisältäen verkkosivut ja sähköpostin) ilman tekijänoikeuskorvausvaatimuksia. Mikään tässä lisenssissä ei vaadi pretty.fi:tä käyttämään tai julkaisemaan jakamaasi sisältöä tietyllä tavalla tai tietyllä alustalla eikä julkaisemaan tai käyttämään sisältöäsi ollenkaan. Annat myös pretty.fi:lle luvan käyttää nimeäsi ja kuvaasi sekä muita biografisia materiaaleja liittyen jakamaasi sisältöön.

5. Vapautat pretty.fi:n kaikesta vastuusta ja lupaat olla haastamatta pretty.fi:tä oikeuteen sen käyttäessä sisältöäsi tämän sopimuksen mukaisesti.

Tässä sopimuksessa ”sisällöllä” tarkoitetaan kuvia, tekstiä, videoita, ääntä tai muuta materiaalia (mukaanlukien sisältöön yhdistettyä metadataa sekä sijaintitietoja). ”Sisältö” sisältää myös käyttäjäsi kaiken profiilitiedon, minkä pretty.fi voi saada haltuunsa kolmannen osapuolen sosiaalisen median alustoilta (kuten Instagram ja Facebook).

--------------------------------------------------------------

Social Media Agreement

We would love to share your content on our social media channels! By agreeing to these terms you are giving pretty.fi a permission to share the content on our social media, but you will still own your content. We always give credit to the original owner of the content when sharing content of others.

By answering #yes you are agreeing to these terms and stating that

1. You are at least 18 years old.

2. You own and control all rights to the content you license or that you otherwise have all rights, permissions and consents necessary to post and use such content.

3. The content you have submitted is not illegal or inappropriate in any way.

4. You hereby grant to pretty.fi a royalty-free license to use, modify, publish, create derivative works from and publicly display the content you submit and own, in whole or in part, on pretty.fi's social media accounts or in any digital platforms of pretty.fi (including website and e-mail). Nothing in this license requires pretty.fi to use or publish your content in any specific way or on a specific platform or use or publish your content at all. You are also giving pretty.fi a license to use your name and image and other biographic material in conjunction with the content.

5. You are releasing pretty.fi from any liability and you promise not to sue pretty.fi for its use of the content as described.

For the purposes of this Agreement, “content” means photographs, text, moving images, sound or any other materials (including any associated metadata or location information). For purposes of clarification, content also includes any profile information you allow pretty.fi to access from third party social media platforms (such as Instagram and Facebook).
 

Top