Korealainen kosmetiikka on herättänyt viimeaikoina kiinnostusta ja ihastusta. Eikä ihme, sillä korealainen kauneudenhoito ja tuotekehitys on maailman huippua! Mikä sitten on korealaisen kauneuden salaisuus? Virheetön iho ja kaunis hehku eivät ole sattumaa. Korealaiset ihoa kosteuttavat naamiot ovat olleet aasialaisen kauneudenhoidon salaisuuksia jo vuosikymmeniä ja ihonhoidon tavoitteena on pehmeä, puhdas ja virheetön iho, joka säteilee sisältäpäin.

                                                                                                                                  

Kocostar on kangasnaamioihin erikoistunut korealainen brändi, joka tarjoaa kauneudenhoitoa päästä varpaisiin. Korkeatasoiset tuotteet ylläpitävät ihon kuntoa, tekevät hiuksista sileät ja kiiltävät sekä kosteuttavat käsien ja jalkojen ihoa.

Kaipaako ihosi kosteutusta, hehkua, kirkastusta vai kenties lisää kimmoisuutta? KOCOSTAR valikoimasta löytyy 10 herkullista hedelmäviipaleiden muotoista kangasnaamiota, jotka sisältävät tehokkaita hedelmäuutteita ihon eri tarpeisiin. Voit kohdentaa naamioiden vaikutuksen juuri niihin kohtiin, jotka kaipaavat erityishuomiota.

Lisäksi sarjasta löytyy kolme kaunista kukkanaamiota, joiden sisältämät kukkaisuutteet hellivät ihoa. Viipale- ja kukkanaamioissa yhdistyvät korealainen kauneudenhoito ja innovaatio ja lisäksi ne tuovat hymyn huulille. 

Kasvojen hoitoon löytyy sarjasta myös kosteuttava kangasnaamio, näppyjä hoitavat täsmähoitolaput, sekä ylelliset, kultaa sisältävät silmänympärysnaamiot. Jalkojen hoitoon löytyy sarjasta kosteuttavat jalkanaamiot, sekä AHA-happoja sisältävät kuorintasukat ja käsille kosteuttavat käsinaamiot sekä erikseen sormenpäille, kynsinauhoille ja kynsille tarkoitetut naamiot. Lisäksi hiuksille löytyy oma ravitseva naamionsa. 

Kaikki houkuttelevat KOCOSTAR naamiot ovat helppokäyttöisiä ja edullisia. Tutustu alla kaikkiin sarjan tuotteisiin ja koe rentouttavia spa-hetkiä  KOCOSTAR tuotteiden kanssa!