Upeita aurinkosuojatuotteita

Hyvä aurinkosuojatuote ennenkaikkea suojaa auringon UV-säteiden haittavaikutuksilta, mutta myös hoitaa ihoa. Osa UV-säteiden aiheuttamista tuhoista ei näy heti vaan saattaa mennä vuosia ennenkuin ne tulevat esiin. Nauti siis auringosta turvallisesti ja suojaa ihosi. Suojaathan myös hiuksesi!?! Blogin loppupuolella ihana aurinkosuojasuihke hiuksillesi.

Psst. Muista tarkistaa viime vuonna ostamastasi purkista, onko voide vanhentunut. Merkintä on yleensä tuotteen takana alaosassa, avonaisen purkin kuva jonka sisällä oleva numero osoittaa kuinka monta kuukautta avaamisesta tuote pysyy hyvänä. Heitä siis vanhentunut voide pois, sen suojateho ei enää toimi ja nappaa seuraavista vinkeistä itsellesi uusi.

Jos ihosi on herkkä, valitse suosiolla korkeampi suojakerroin. Muutenkin olisi hyvä aloittaa vähintään suojakertoimella 30, etenkin näin alkukeväästä kun pitkän talven jälkeen iho altistuu auringon säteille erilailla kun talvella.

Uutena Pretty.fi valikoimiin saapui jo super suosion saanut COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF 50 PA+++ jossa on sekä fysikaalinen että kemiallinen suoja. Tämä tuote hoitaa siis kaikki kerralla. COSRX:n aurinkovoide on yksi korealaisen kosmetiikan suosituimmista aurinkovoiteista; Voide ei jätä ihoa kuivaksi, vaan sen sisältämä aloe vera -kasvin lehtiuute kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Voide ei myöskään jätä valkoista kerrosta tai rasvaista pintaa iholle. Tuote sopii myös ihan jokaiselle ihotyypille.


Madaralta kaksi kätevää vaihtoehtoa, jotka kulkevat sujuvasti myös pienemmässäkin laukussa mukana:

Mádaran SPF50 Pro-Active aurinkosuojapuikon avulla levität aurinkovoidetta ihollesi helposti paikassa kuin paikassa, tahrimatta käsiäsi voiteeseen. Aurinkosuojan sisältämät luonnolliset mineraalifiltterit antavat ihollesi tehokkaan SPF 50 -suojan. Koostumus levittyy helposti ja sulautuu ihoon näkymättömäksi.

Mádaran Age Protecting Sunscreen SPF 30 -aurinkovoide sisältää laajan UVA-/UVB- ja anti-pollution -suojan. Tässä aurinkovoiteessa on kevyesti sävytetty koostumus, joka levittyy ihollesi täysin näkymättömänä. 
Aurinkovoiteesta löytyy myös ihoa uudistavia raaka-aineita, jotka auttavat vähentämään auringon aiheuttamia haittoja, kuten ihon kuivuutta, veltostumista, pigmenttejä sekä juonteita kasvoilla. Mádaran aurinkovoide sopii kaikille ihotyypeille.

Beauty of Joseon Relief Sun : Rice + Probiotics SPF50 PA++++ 50ml on monien rakastama, super suosiota nauttiva jolla saat korkean UV-suojan ja intensiivisen kosteutuksen yhdessä tuotteessa.

Tämä tuote on löydyttävä jokaisen meistä ihonhoitorutiinista! Supersuosiota nauttiva Beauty Of Joseonin aurinkovoide on varustettu kemiallisella suojakertoimella 50. Ihomme ei tunnetusti nauti auringosta, vaikka itse siitä pitäisimmekin; estä siis ihosi ennenaikainen vanheneminen ja nauti huoletta auringonotosta. Beauty Of Joseon Relief Sun: Rice + Probiotics aurinkovoide tarjoaa korkean, tehokkaan suojan auringon haitallisia säteitä vastaan ja kosteuttaa ihoa intensiivisesti. Tämä voide sopii meikin alle täydellisesti, sillä se ei tahmaa.

Mossan 365 Days Defence Certified Natural Sunscreen aurinkosuoja on koostumukseltaan kevyt ja takaa laajan UVA/UVB -suojan 365 päivää vuodessa. Aurinkovoide sisältää omega-rasvahappoja, jotka parantavat ihon kosteutusta. Myös sen sisältämät vadelman vitamiinit auttavat vähentämään ympäristön stressitekijöiden vaikutusta ihoon. Voide on väriltään beigeen taittava nude ja sopii monille ihonsävyille. 

Aurinkovoide kasvoille Ruusu Bio Damascena (SPF25) 50ml  Alteyan aurinkovoiteen kevyt koostumus kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä häivyttää näkyviä ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita. Acai- ja tyrniuutteet sisältävät runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat ja rauhoittavat ihoa antaen sille luonnollisen hehkun. 

Monissa meikkivoiteissa on nykyään SPF ja tämä Essencen Hydro Hero on kerännyt paljon kiitosta. Essencen Hydro Hero 24H Hydrating Tinted Cream -meikkivoide suojaa ihoa UV-säteiltä ja tarjoaa iholle suojakertoimen 20. Se sisältää myös hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Meikkivoide on kevyt ja öljytön, valmistettu 88-prosenttisesti luonnollisista ainesosista. Tämä meikkivoide tuntuu ihanalta iholle, eikä tuki ihohuokisia. Hajusteeton, alkoholiton sekä silikoniton.

Youth Lab valikoimasta löydät kolme upeaa vaihtoehtoa, olit sitten menossa rannalle tai terassille nauttiin auringosta ja kesästä.

Sävytetty Aurinkosuoja Rasvoittuvalle Iholle SPF 50 Tuote sävyttää kevyesti ja antaa mattapintaisen lopputuloksen rasvoittuvalle  ihotyypille. Sisältää luonnollisen UVA- ja UVB-suojan. Aurinkosuojassa on myös luonnollinen peittävyys, jonka sävy sulautuu hyvin kaikkiin vaaleisiin ihonsävyihin ja ruskettuneeseen ihoon.

Sävyttämätön Aurinkosuoja SPF 50 Kasvovoiteella on antioksidanttinen, tulehdusta vähentävä sekä suojaava vaikutus. Suojaa UVA- ja UVB-säteilyltä sekä infrapunasäteilyltä. Aurinkosuoja imeytyy nopeasti jättämättä kasvojen ihoa valkoiseksi.

Body Guard SPF 30 on vettä hylkivä aurinkovoide kasvoille ja vartalolle. Nopeasti imeytyvä aurinkovoide tarjoaa suojan UVA- ja UVB-säteilyä vastaan sekä toimii antioksidanttina. Aurinkosuoja parantaa ihon kosteustasapainoa, ihon suojakerrosta ja ehkäisee ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. Aurinkosuojassa on luonnolliset UVA ja UVB suodattimet.

Psst. Muista laittaa aurinkovoide aina ihonhoitorutiinin viimeisenä osana, eli kasvovoiteen päälle. 

Ja muistathan myös suojata hiuksesi auringon paahteelta. Aurinkohan polttaa myös hiuksiasi. Jos olet joskus kiinnittänyt kesäisin huomiota että hiukset on kovin kuivat ja hapsuiset, on aurinko yksi syy siihen. 

Balmain Sun Protection Spray - Aurinkosuojasuihke on laadukas hiustasi tehokkaasti auringolta suojaava hoitosuihke! Ehkäisee hiusvärin haalistumista ja hiusten keratiinivaurioita. Hoitaa ja ravitsee auringon sekä kloori- ja meriveden rasittamia hiuksia. Ilman tätä ei kannata lähteä rantalomalle! Koostumus on rikastettu UVA ja UVB -säteiltä suojaavilla ainesosilta.

Muista hoitaa ihoasi myös auringolle altistumisen jälkeen! Ihosi pysyy kunnossa kun käytät ihoa kosteuttavia ja rauhoittavia tuotteita.

Oma ehdoton suosikkini on Holika Holikan Aloe 99% Soothing Gel jossa on kevyt koostumus, eikä se jätä ihoa ollenkaan tahmaiseksi. Tämä geeli sisältää 99-prosenttisesti puhdasta Aloe vera -uutetta, joka lievittää ärtynyttä ja punoittavaa ihoa. Geeli antaa myös ihoa ulkoisilta tekijöiltä sekä stressiltä suojaavan vaikutuksen ja estää ihon kuivumista rauhoittamalla sitä. Geelin luonnolliset ainesosat takaavat, että tuote on sopiva jokaiselle ihotyypille! Tämä geeli on todella monikäyttöinen ja suosittelen lämpimästi tutustumaan tuotteeseen, jos se ei vielä ole sulle tuttu. Tästä löytyy myös super söpö matkakoko, joka sujahtaa helposti laukkuun mukaan. 

Nyt vain nauttimaan keväisestä auringosta turvallisesti ja huoletta. Ihana ihana aurinko vihdoinkin meille paistaa ja lämmittää kylmän talven jälkeen. 

 

 

#parasaurinkovoide #parasSPF #mikäaurinkovoidekasvoille #parasaurinkovoidekasvoille #SPFhiuksille #aurinkosuojahiuksille #sunprotection

0 kommenttia

Kommentoi

Huomaathan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.